Workshop moodboard maken voor het interieur

Bij mij kun je ook terecht voor workshops voor je interieur: moodboard en plattegrond.

Moodboard en stijl

In deze workshop leg ik je uit hoe je een moodboard maakt, waaruit jouw stijl spreekt. Na afloop neem je een moodboard mee naar huis. Dit moodboard kun je als een kompas gebruiken voor je interieurkeuzes.

Plattegrond en indelen

In deze workshop leer ik je hoe je een plattegrond maakt van een van de kamers uit jouw huis. Daarna leg ik je uit hoe de ruimte kunt indelen en waar je op moet letten. Met je plattegrond kun voortaan snel je indeling aanpassen en kijken of een nieuwe aanschaf wat betreft afmetingen past.

Tijdens de workshops voor je interieur, moodboard en plattegrond, is er gelegenheid om interieurvragen aan mij voor te leggen.

De workshops worden gegeven in mijn ontwerp-atelier. Op locatie is ook mogelijk. neem contact op voor meer informatie.