Vastgoedstyling

Wij richten ons op vastgoedstyling van koopwoningen en woningen voor de verhuur. De styling is bij ons snel in te plannen. De complete styling van jouw woning doen wij binnen één dag. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de al aanwezige meubels en accessoires. Waar nodig vullen wij dit aan met onze eigen collectie. Wij maken jouw huis uniek en accentueren de sterke punten van jouw woning. Wij houden hierbij altijd rekening met de potentiële doelgroep en de uitstraling van het huis. Een goed gestylde woning wordt sneller verkocht of verhuurd en kan een hogere verkoopprijs opleveren die op kan lopen tot wel 10%! Wil jij de beste prijs voor je huis ontvangen of staat je huis al een tijdje te koop of te huur zonder resultaat? Neem contact met ons op.

Laat dit veld blanco

Onze diensten

  • Vastgoedstyling basis € 695,=

Professioneel verkoopstylingadvies

Wij komen bij je langs en bekijken de woning. Daarna ontvang je van ons een advies waarmee je zelf aan de slag kunt. In dit advies lees je welke aanpassingen wij je aanraden, welke accessoires je kunt aanschaffen om je woning aan te kleden voor de verkoop. Tot slot ontvang je van ons een lijst met tips voor bezichtigingen.

  • Vastgoedstyling aan huis € 1.395,=

Professioneel verkoopstylingadvies | herinrichten van je woning | accessoirebox

Wij komen bij je langs, bekijken jouw woning en stellen na afloop een plan op. Vervolgens komen wij opnieuw langs om je woning te stylen. Uiteraard hebben wij voorafgaand aan ons tweede bezoek afspraken met jou hierover gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die je al hebt. Daarnaast brengen wij onze accessoirebox mee om jouw woning uniek te maken en de sterke punten te accentueren. Eventuele aanvullende meubelstukken worden in overleg met jou geregeld. Tot slot ontvang je van ons een lijst met tips voor bezichtigingen.

  • Vastgoedstyling in beeld € 1.795,=

Professioneel verkoopstylingadvies | herinrichten van je woning | accessoirebox | foto’s

Wij komen bij je langs, bekijken jouw woning en stellen na afloop een plan op. Vervolgens komen wij opnieuw langs om je woning te stylen. Uiteraard hebben wij voorafgaand aan ons tweede bezoek afspraken met jou hierover gemaakt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van de meubels en accessoires die je al hebt. Daarnaast brengen wij onze accessoirebox mee om jouw woning uniek te maken en de sterke punten te accentueren. Eventuele aanvullende meubelstukken worden in overleg met jou geregeld. Ook ontvang je van ons een lijst met tips voor bezichtigingen. Tot slot komt onze fotograaf langs om jouw nieuwe interieur op beeld vast te leggen.

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op woningen tot 100 m2. Is jouw woning groter, dan brengen wij graag een aparte offerte uit. Onze bedragen zijn inclusief btw.

Vastgoedstyling