Met een advies op maat en startadvies is er altijd een antwoord op jouw woonvraag te vinden.

Hieronder lees je mijn werkwijze tot nu toe en – naar ik hoop – binnenkort ook weer voor een advies op maat en startadvies. Je ziet dat ik bij voorkeur langskom bij je thuis. Op dit moment kan ik je met behulp van FaceTime, foto’s en maten helpen met een advies op maat en startadvies.

STARTADVIES

Je bent niet helemaal tevreden over je interieur of je wilt meer sfeer?  Vraag mij om een Startadvies.

Ik kom dan bij je thuis om je advies te geven en gedurende twee uur kun je al je woonvragen aan mij voorleggen. Die beantwoord ik ter plekke. Na dit gesprek kun jij vol inspiratie direct starten met het onder handen nemen van je woning. Als je tijdens dit gesprek tot de conclusie komt dat je een uitgebreider advies wilt, dan is dat natuurlijk mogelijk. Dan is dit gesprek de start van een Advies op maat.

Neem contact op en maak een afspraak voor een Startadvies.

Contact PersonNeem contact op via WhatsApp

ADVIES OP MAAT

Je betrekt een nieuwe woning en je weet niet hoe je het moet indelen of je weet precies wat je mooi vindt, maar niet hoe je dat in jouw huis kunt toepassen. Ik help je graag met een goed doordacht, uitgebreid interieurontwerp op maat.

Afhankelijk van je woonwensen maak ik in overleg met jou: 

 – een indelingsplan (al dan niet met een kleine verbouwing);

 – een kleur- en materiaaladvies;

 – een meubeladvies;

 – een stylingadvies;

 – een lichtplan;

 of een combinatie daarvan.

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact PersonNeem contact op via WhatsApp