“Na Rita’s presentatie van haar ontwerp voor de air bnb studio, was ik even stil. Die stilte sloeg al gauw om in verbazing over de uitgewerkte details en de compleetheid van haar plan. De adviezen over inrichting, kleur en maatvoering zijn helemaal overgenomen, met als resultaat dat mijn gasten zich senang voelen in de door Rita gecreëerde sfeer.”

Peter, Groningen

“Dankzij het ontwerp van Rita weet ik dat in mijn huis veel meer mogelijk is dan ik vooraf had gedacht. Haar advies was niet alleen inspirerend en oplossingsgericht, maar ook tot in de kleinste details uitgewerkt. Als je een verhuizing achter de rug hebt maar worstelt met de indeling, of meer eigenheid wilt creëren in je interieur, kan ik Rita van harte aanbevelen.”

Thomas, Utrecht

“Interieurontwerp op maat waarin zichtlijnen zorgen voor een fijn ruimtelijk gevoel in de relatief lange en smalle woning. Goed doordachte mix van aanwezige en nieuwe meubelen met een prima prijs/kwaliteit-verhouding. Rita kan zich goed inleven en geeft waardevolle tips en ideeën. Ze zorgt voor een prettige samenwerking.”

Johannes, Amsterdam

“Rita transformeerde de kille, tochtige ruimtes onder het podium naar verblijfsruimte en kleedkamers waar zowel kleine als grote gezelschappen zich welkom voelen. Door goed kleurgebruik heeft zij een warme sfeer gecreëerd. En door haar slimme oplossingen voor zitmogelijkheden en bergruimte kon dat ook allemaal nog eens binnen ons kleine budget. We zijn erg blij met de manier waarop Rita met ons mee dacht en het inrichtingsplan dat ze voor ons ontwierp.”

Rieneke, Leek