Flitsadvies € 100

Ter plaatse geef ik mondeling advies over kleur, accessoires, indeling en kun je kleine woonvragen aan mij voorleggen. Na dit gesprek kun je vol inspiratie met je huis aan de slag. Maak gauw een afspraak

Duur van het gesprek is ongeveer een 1 uur.

Onderstaand adviezen worden aangeboden op basis van een offerte. De genoemde prijzen zijn richtprijzen en gebaseerd op 1 ruimte.

Basis interieurontwerp € 250

Ik maak in overleg met jou een nieuwe opstelling met het aanwezige meubilair, eventueel aangevuld met enkele nieuwe meubels of accessoires. Ik maak voor jou een moodboard en een plattegrond met indeling. Met wat kleine aanpassingen voldoet je woonruimte zo weer aan je wensen.

Uitgebreid interieurontwerp vanaf € 650

Dit bestaat uit een plattegrond met indeling, kleur- en materiaaladvies, meubeladvies, stylingadvies, lichtplan en aankoopadvies. Bovendien krijg je een moodboard en 3D schetsen.

Voor werkzaamheden zoals projectbegeleiding en shoppen breng ik € 65 per uur in rekening.

Vastgoedstyling advies € 150
Ik kom bij je langs in je woning en geef je adviezen om jouw woning zo gunstig mogelijk te presenteren. Alle adviezen ontvang je binnen enkele dagen na het bezoek in een rapport. Ook krijg je een lijst met tips voor bezichtigingen. Je kunt nu zelf aan de slag.

Boven de 30 km breng ik € 0,35  per km reiskosten in rekening. Ik reken dit vanaf Amsterdam of Tolbert.

Alle bedragen zijn inclusief BTW.