Nieuw interieur
Je betrekt een nieuwe woning of er breekt een nieuwe levensfase aan in je huidige woning. Het is tijd voor een nieuw interieur. Rita de Jager helpt je graag met een goed doordacht interieurontwerp.

Beperkt interieurontwerp
Rita de Jager maakt in overleg met jou een nieuwe opstelling met het aanwezige meubilair, eventueel aangevuld met enkele nieuwe meubels of accessoires. Met wat kleine aanpassingen voldoet je woonruimte zo weer aan je wensen.

“Bij de styling maak ik behalve van trend-items, ook graag gebruik van al aanwezige accessoires en objecten die voor jou van betekenis zijn. Zo creëren we een persoonlijk en up-to-date interieur dat helemaal bij jou past.”

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact PersonNeem contact op via WhatsApp

Uitgebreid interieurontwerp
Afhankelijk van je woonwensen ontwikkelt Rita de Jager
– een indelingsplan (al dan niet met een kleine verbouwing);
– een kleur- en materiaaladvies;
– een meubeladvies;
– een stylingadvies;
– een lichtplan;
of een combinatie daarvan.

“Ik vind het leuk om nieuwe trends en kleuren toe te passen in woningen, maar hou van een basis die tijdloos is.”

Ik wil graag weten hoe iemand woont, werkt, leeft, … Wie je bent, zodat je je persoonlijkheid terugziet in het ontwerp. Ik houd ook rekening met de levensfase en denk alvast een of twee stappen vooruit. Zo heb je lang plezier van een goed inrichtingsplan.

Een evenwichtig interieur begint bij een goede indeling met aandacht voor looplijnen, zichtlijnen en woonfuncties. Daarna stellen we vast welke sfeer en stijl bij jou en je woning past. Dit laat ik zien met behulp van een moodboard. Aan de hand van dit moodboard maken we keuzes voor meubelen, materialen, kleuren, verlichting en styling. Bij deze keuzes houd ik behalve met smaak ook rekening met eigenschappen van producten en materialen en natuurlijk met jouw budget.